Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Drewniane domki góralskie

Adres obiektu Ks. Kmietowicza 183c, 34-470 Czarny Dunajec
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 9 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.8
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 38

 
 

Natalia
Dodano: 2017-09-02
Pobyt od: 2017-08-02 do 2017-08-08 IP: xxx.206.193.138
 
 
  

Byliśmy z początkiem sierpnia grupą 6-osobową u p. Edwarda. Stan, który zastaliśmy był zupełnie zgodny z opisem w internecie. Domek bardzo zadbany, czysty w spokojnej okolicy. Najważniejsze jest to, że p. Edward to dobry gospodarz, który w razie potrzeby chętnie doradzi. Gorąco polecam, super miejsce.


 
 

Piotr z rodziną z Drawska Pomorskiego
Dodano: 2017-08-01
Pobyt od: 2017-07-15 do 2016-07-23 IP: xx.23.251.30
 
 
    

Kolejny raz byliśmy u pana Edwarda i na pewno nie ostatni.Gorąco polecam.


 
 

Andziaj87
Dodano: 2016-08-03
Pobyt od: 2016-07-22 do 2016-08-01 IP: xxx.48.129.3
 
 
   

Super miejsce na rodzinne wypady lub ze znajomymi. Warunki pobytu rewelacyjne. Jest duże podwórko a na nim: rowery,piłka,trampolina,huśtawki, zjeżdżalnia, leżaki, grille , kociołek i miejsce na ognisko. Przez podwórko płynie strumyk. Wspaniałe miejsce na wypady w góry oraz wycieczki do ciekawych miejsc.Gospodarze bardzo mili i uprzejmi. Częstują swojskim chlebem- pyszny :) Miejsce godne polecenia. MIle spędzony czas.Pozdrawiamy.


 
 

chwałek bogusława
Dodano: 2014-07-11
Pobyt od: 2013-07-06 do 2013-07-12
 

pobyt był wspaniały. wszystko było super


 
 

janusz z rodziną
Dodano: 2014-01-15
Pobyt od: 2013-08-03 do 2013-08-17
 
 
  

Byliśmy w 2012 i 2013 oraz jedziemy w 2014. Fotogaleria fajna ale w realu superrr. Nic do dodania.


 
 

Monika
Dodano: 2013-07-28
Pobyt od: 2013-07-05 do 2013-07-07
 
 
    

Wszystko było cudownie, pięknie i sympatycznie. Bardzo życzliwi i pomocni gospodarze. Spokojna okolica, blisko rzeka. Bardzo czysto. Miło spędziłyśmy weekend, na pewno wrócimy. Polecam!


 
 

Twardogórzanie
Dodano: 2013-05-21
Pobyt od: 2013-05-01 do 2013-05-04
 
 
   

Długi weekend majowy spędzony wraz ze znajomymi w przepięknym drewnianym domku, blisko rwącego Dunajca to spełnienie moich marzeń. Wspaniali Gospodarze, którzy pokazali z najlepszej strony góralską gościnnośc, częstowali domowym chlebem i poratowali sokiem z malin i lekami na przeziębienie, bo niestety żona przyjechała z gorączką. Wieczory spędzone przy grillu, cudowne widoki i wspaniała atmosfera sprawiły, że nie chciało się powrotu do "rzeczywistości". Gorąco pozdrawiamy Państwa Stoch i obiecujemy, że wrócimy.


 
 

Właściciel VW pasata ze zdjęcia
Dodano: 2013-05-05
Pobyt od: 2005-08-06 do 2005-05-21
 
 
 

Pobyt wspominam do dziś i polecam znajomym.


 
 

Rodziny z Elbląga
Dodano: 2012-10-04
Pobyt od: 2012-07-06 do 2012-07-12
 
 
   

Super!!!! Byliśmy w 7 osób w lipcu tego roku, super domek, super gospodarze, wszystko w najlepszym porządku. Pan Edward i Jego Żona to wspaniali ludzie.Gorąco polecamy.


 
B.Milaszewski.
Dodano: 2012-06-25
Pobyt od: 2012-06-17 do 2012-06-24
 

Witam.Byliśmy w domku w 4-y osoby.Warunki pobytu rewelacyjne.Jest wszystko co potrzebne-rowery,piłka,trampolina,huśtawki oraz miejsce na ognisko.Przez podwórko płynie strumyk.Wspaniałe miejsce na wypady w góry oraz wycieczki do ciekawych miejsc.Gospodarze bardzo mili i uprzejmi.Częstują swojskim chlebem i daniem z kociołka.Miejsce godne polecenia.Pozdrawiam.


Opinie 1-10 z 38

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Czarny Dunajec w przewodniku

Szlak rowerowy wokół Tatr

Szlak rowerowy wokół Tatr

Nasza propozycja na aktywny wypoczynek późnym latem to przemierzenie Historyczno-Kulturowo-Przyrodniczego Szlaku wokół Tatr.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie